534 beoordelingen
5/5

De aankoopmakelaar speciaal voor starters

Een huis kopen als starter

Aankoopmakelaar.

STARTER OP DE WONINGMARKT

De nummer 1 aankoopmakelaar van Zwolle voor starters.

Natuurlijk koop je het liefst een instapklaar appartement in het centrum van de stad of een sfeervolle jaren 30 woning. Met tuin. Én dakterras. Maar dat willen meer starters en dus liggen zulke woningen niet voor het oprapen. Zeker niet voor starters! Waar begin je dan met zoeken? Waarom doe je er goed aan een aankoopmakelaar in de arm te nemen?

De vraag naar huizen is groot en er zijn maar weinig huizen te koop. Gevolg: hoge prijzen en een grote concurrentie. Daarnaast kijken geldverstrekkers steeds strenger naar een hypotheekaanvraag, zeker als je een studieschuld hebt. Jij als starter dreigt hierdoor buiten de boot te vallen. 

Daarom helpen wij als aankoopmakelaar in Zwolle jou als starter bij het vinden én kopen van een huis!

Als beste beoordeeld
5/5

De reden waarom
reeds 600+ starters
je voor zijn gegaan.

huizen aangekocht
0 +
Binnen 1 maand
0 %

De voordelen

van HOUSE2DAY MAKELAARS

Aankoop.

AANKOOPMAKELAAR voor starters in ZWOLLE

Specialist bij de aankoop voor starters

Reviews.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

5/5
Met dank aan de goede en fijne begeleiding en ondersteuning van Stefan hebben we ons eerste koophuis weten te bemachtigen. Altijd bereikbaar voor vragen en kort op de bal! Helemaal super.

J. van der Meulen
Aankoop
5/5
House2day heeft ons goed begeleid bij de aankoop van onze starterswoning. Na 2 maanden hebben we een woning aangekocht, met advies van Stefan. Communicatie en afstemming verloopt telefonisch of via WhatsApp soepel en snel.
Tobias
Aankoop
5/5
We zijn erg tevreden over de begeleiding van Stefan. Hij hield ons goed op de hoogte van alle stappen en was pro actief. Het advies wat we kregen was voor ons zeer waardevol.


Ingrid
Aankoop

ONZE AANKOOP PAKKETTEN voor starters

Vergroot je kans als starter op de woningmarkt!

Aankoopcoach

Advies wanneer jij dat nodig bent.

Je houdt graag zoveel mogelijk zelf de regie en schakelt de aankoopmakelaar in zodra dat nodig is. Je kiest ervoor om een persoonlijk aankoopcoach in te schakelen. Wij zijn je rechterhand in dit proces en staan je bij met advies. Betaalbaar en toch heel compleet.

€ 1295,-

Onze tarieven zijn altijd inclusief btw.

Zoek & aankoopopdracht

Volledige begeleiding van A tot Z

Je wil graag dat een aankoopmakelaar je volledig begeleidt tijdens het traject. Bij dit pakket kijkt een aankoopmakelaar met je mee naar geschikte huizen. Dit doen we met ons unieke systeem waarin we tevens huizen in stille verkoop zien. Daarnaast gaan we met je mee naar bezichtigingen, voeren de onderhandeling en controleren we de koopakte. Dit is het complete aankooppakket.

€ 2495,-

Onze tarieven zijn altijd inclusief btw.

Alles uit handen

Ook alle zaken eromheen.

Je wil graag dat een aankoopmakelaar je volledig begeleidt tijdens het traject. Bij dit pakket kijkt een aankoopmakelaar met je mee naar geschikte huizen. Daarnaast gaan we met je mee naar bezichtigingen, voeren de onderhandeling en controleren we de koopakte. Daarnaast is dit pakket inclusief een NWWI taxatie, financieel gesprek en bouwkundige keuring.

€ 3795,-

Onze tarieven zijn altijd inclusief btw.

Kan je als starter een huis kopen?

Als je een huis zoekt, waarom verruim je dan niet je horizon? Er kunnen geweldige huizen wachten op plaatsen waar je nog niet aan gedacht had. Wij als aankoopmakelaar in Zwolle weten waar de leukste huizen staan: hippe buurten met geweldige huizen die niet duur zijn en waar je gemakkelijk naartoe kunt pendelen – allemaal sneller beschikbaar dan je denkt!

Locatie, toegankelijkheid en sfeer zijn enkele van de belangrijkste elementen om rekening mee te houden bij het kopen van een huis. Richt je niet alleen op vierkante meters – een appartement met veel licht en voorzieningen kan oneindig veel comfortabeler zijn dan een kast van een huis! Vergeet bij het nemen van de uiteindelijke beslissing niet de praktische zaken zoals de beschikbaarheid van parkeergelegenheid of openbaar vervoer. Zijn er kinderdagverblijven in de buurt? Is het veilig voor kinderen om te spelen? Een aankoopmakelaar in Zwolle kan antwoorden geven waar je misschien nog niet aan gedacht hebt – en er zo voor zorgen dat je droomhuis precies is wat je zoekt!

starter woningmarkt zwolle

Hoeveel geld moet je hebben als starter om een huis te kopen?

Als je als starter een huis wilt kopen kun je maximaal de waarde van het huis lenen. De bijkomende kosten, de zogeheten kosten koper, moet je met eigen geld betalen. Dit kan al gauw oplopen tot ruim € 20.000,- en dat is een hoop geld.

De bijkomende kosten zoals de advies- en afsluitkosten, notariskosten en taxatiekosten noemen we de kosten koper. Ook valt de overdrachtsbelasting daaronder. Sinds 1 januari 2021 betaal je eenmalig géén overdrachtsbelasting als je tussen de 18 en 35 jaar bent en een woning koopt van maximaal € 440.000,-. Hierdoor hoef je minder eigen geld in te leggen. Gemiddeld bedragen de kosten koper 6% (inclusief overdrachtsbelasting) van de woningwaarde. De gemiddelde huizenprijs in Nederland ligt rond de € 337.000. Als je een huis koopt van dit bedrag kun je ervan uitgaan dat je rond de € 20.220 aan eigen geld nodig hebt. Hoef je geen overdrachtsbelasting te betalen, dan moet je rekenen op een bedrag rond de € 13.480.

 

Scroll naar boven