534 beoordelingen
5/5

Aankoopmakelaar zwolle

Overbieden? Verborgen gebreken? Advies van je eigen aankoopmakelaar.

Aankoopmakelaar.

EEN HUIS KOPEN MET AANKOOPMAKELAAR

De nummer 1 aankoopmakelaar van Zwolle

Heb je een leuk huis gezien, of wil je graag dat wij als aankoopmakelaar in Zwolle meezoeken naar een geschikte woning? Dat is allemaal mogelijk. Wellicht ben je telkens te laat, of weet je niet wat je moet bieden? Dankzij onze expertise als aankoopmakelaar in Zwolle kunnen we je begeleiden bij de grootste aankoop in je leven. Met ons als aankoopmakelaar aan je zijde vergroot jij je kans op een huis tot wel 3x, en verklein je de kans op problemen achteraf. We helpen je graag!

Als beste beoordeeld
5/5

De reden waarom
reeds 2500+ klanten
je voor zijn gegaan.

huizen aangekocht
0 +
Binnen 1 maand
0 %

De voordelen

van HOUSE2DAY MAKELAARS

Aankoop.

AANKOOPMAKELAAR ZWOLLE

Daarom kies je voor House2Day Aankoopmakelaars Zwolle

Reviews.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

5/5
Met dank aan de goede en fijne begeleiding en ondersteuning van Stefan hebben we ons eerste koophuis weten te bemachtigen. Altijd bereikbaar voor vragen en kort op de bal! Helemaal super.

J. van der Meulen
Aankoop
5/5
House2day heeft ons goed begeleid bij de aankoop van onze starterswoning. Na 2 maanden hebben we een woning aangekocht, met advies van Stefan. Communicatie en afstemming verloopt telefonisch of via WhatsApp soepel en snel.
Tobias
Aankoop
5/5
We zijn erg tevreden over de begeleiding van Stefan. Hij hield ons goed op de hoogte van alle stappen en was pro actief. Het advies wat we kregen was voor ons zeer waardevol.


Ingrid
Aankoop

ONZE AANKOOP PAKKETTEN

Altijd een pakket wat bij jouw situatie past!

Aankoopcoach

Advies wanneer jij dat nodig bent.

Je houdt graag zoveel mogelijk zelf de regie en schakelt de aankoopmakelaar in zodra dat nodig is. Je kiest ervoor om een persoonlijk aankoopcoach in te schakelen. Wij zijn je rechterhand in dit proces en staan je bij met advies. Betaalbaar en toch heel compleet.

€ 1295,-

Onze tarieven zijn altijd inclusief btw.

Zoek & aankoopopdracht

Volledige begeleiding van A tot Z

Je wil graag dat een aankoopmakelaar je volledig begeleidt tijdens het traject. Bij dit pakket kijkt een aankoopmakelaar met je mee naar geschikte huizen. Dit doen we met ons unieke systeem waarin we tevens huizen in stille verkoop zien. Daarnaast gaan we met je mee naar bezichtigingen, voeren de onderhandeling en controleren we de koopakte. Dit is het complete aankooppakket.

€ 2495,-

Onze tarieven zijn altijd inclusief btw.

Alles uit handen

Ook alle zaken eromheen.

Je wil graag dat een aankoopmakelaar je volledig begeleidt tijdens het traject. Bij dit pakket kijkt een aankoopmakelaar met je mee naar geschikte huizen. Daarnaast gaan we met je mee naar bezichtigingen, voeren de onderhandeling en controleren we de koopakte. Daarnaast is dit pakket inclusief een NWWI taxatie, financieel gesprek en bouwkundige keuring.

€ 3795,-

Onze tarieven zijn altijd inclusief btw.

* Onze tarieven gelden voor woningen in de prijsklasse tot € 650.000,-
** Voor woningen zoals monumenten of woonboerderijen hebben we maatwerk tarieven.

Nog een huis te verkopen?

Vraag dan naar onze interessante
combi pakketten

Aankoopmakelaar.

EEN HUIS KOPEN IN ZWOLLE

Wonen in Zwolle

Zwolle is een dynamische hanzestad aan de IJssel. Een moderne en prettige stad die voor iedereen wat te bieden heeft. De historische binnenstad van Zwolle is een uitstekende keuze voor liefhebbers van winkelen, eten en uitgaan. Daarnaast heeft Zwolle ook zeer diverse wijken voor jong en oud. Wij kennen als aankoopmakelaar in Zwolle de wijken op ons duimpje en kunnen je dan ook goed adviseren wat bij je wensen past. 

makelaar zwolle

Verkozen tot de beste aankoopmakelaar

Daar zijn we trots op!

HOUSE2DAY Aankoopmakelaars is meerdere jaren op rij verkozen tot de beste aankoopmakelaar van Overijssel & Beste aankoopmakelaar van Zwolle! En hier zijn we uiteraard ontzettend trots op! Deze prijs word uitgereikt aan de makelaar met de hoogste klanttevredenheid, kortom een echte publieksprijs. We zijn onze opdrachtgevers dan ook erg dankbaar voor hun mooie beoordelingen en het vertrouwen in HOUSE2DAY!

We helpen je graag!

Scroll naar boven

benieuwd naar de waarde van je huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Gratis & vrijblijvend

De woningwaarde is de afgelopen tijd enorm gestegen. Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van jouw huis is? Vraag dan hier snel en gratis een waardebepaling aan.

Samen de mogelijkheden bespreken?

We begeleiden je graag bij de grootste aankoop van je leven. De kosten van een aankoopmakelaar verdienen zich ruimschoots terug.