534 beoordelingen
5/5

Aangenaam kennis te maken, wij zijn Stefan Jan Margrieth Els Mathilde

Wij zijn house2day

we leren je graag kennen!

HOUSE2DAY MAKELAARS B.V. is opgericht in 2013 vanuit jarenlange ervaring in de makelaardij. Midden in de crisis hadden we genoeg van de luie houding van makelaars, en besloten we de markt te veroveren met onze eigen werkwijze. Actief, persoonlijk en modern. Klantgericht en met focus op marketing. Dit sloeg aan en zijn we meermaals verkozen tot de beste makelaar van Overijssel en top 3 van Nederland.

stefan makelaar zwolle

Stefan J. zielman

Directeur & Makelaar

Na jarenlang bij het makelaarskantoor van mijn ouders te hebben gewerkt ben ik in 2013 begonnen met HOUSE2DAY vanuit een andere visie op de makelaardij. Hierbij staan persoonlijkheid, actieve houding en moderne werkwijze voorop. Naast het makelen ga ik graag op pad om nieuwe plekken te ontdekken en speel ik tennis & golf.

Er is niks leuker dan mensen begeleiden bij zo'n grote stap in hun leven. Daar ben ik met plezier bij betrokken!

Margrieth Zielman

Binnendienst medewerker & adviseur

Al jarenlang met veel plezier actief in de makelaardij. Ik zeg altijd; het is mijn werk, maar ook mijn hobby. Het meeste plezier haal ik uit het contact met onze klanten en geen moeite is mij dan ook teveel om het beste voor de klant te bereiken. Immers tevreden klanten zijn het visitekaartje van ons bedrijf! Dankzij vele jaren ervaring kan ik onze klanten goed voorzien van advies.

Het is mijn hobby maar ook mijn werk!

makelaarzwolle
makelaarzwolle

Mathilde Jonker

Aankoopmakelaar

Mijn passie ligt echt bij het helpen van onze klanten bij het vinden van hun droomhuis. Zeker in deze woningmarkt is het ontzettend lastig voor woningzoekers om iets te vinden. Alle rompslomp eromheen regel ik graag voor je!

Mijn passie ligt bij het helpen van onze klanten bij het vinden van hun droomhuis!

Jan Zielman

Register makelaar / taxateur & planschade deskundige

Inmiddels al 45 jaar ervaring als makelaar, planschade deskundige en mentor van makelaars in opleiding. Geen huis of plek is mij onbekend en ik ondersteun graag onze makelaars bij diverse vraagstukken.

Al 45 jaar ervaring als makelaar

makelaarzwolle
makelaarzwolle

Els de Haan

Sr. hypotheekadviseur

Al ruim 17 jaar mag ik kopers begeleiden bij de aanvraag van hun hypotheek of verzekering. Ik vind het belangrijk om een eerlijke relatie op te bouwen waarbij de klant blindelings kan vertrouwen op mijn advies. Ik hou van een helder en duidelijk advies zonder kleine letters en/of moeilijk termen.

Ik hou van een helder en duidelijk advies zonder kleine letters en/of moeilijke termen.

verkozen tot de beste makelaar van zwolle

Daar zijn we trots op!

HOUSE2DAY Makelaars Zwolle is meerdere jaren op rij verkozen tot de beste makelaar van Overijssel & Beste makelaar van Zwolle! En hier zijn we uiteraard ontzettend trots op! Deze prijs word uitgereikt aan de makelaar met de hoogste klanttevredenheid, kortom een echte publieksprijs. We zijn onze opdrachtgevers dan ook erg dankbaar voor hun mooie beoordelingen en het vertrouwen in HOUSE2DAY!

Wil je ook een woning verkopen? Schroom dan niet en maak gratis en vrijblijvend een afspraak!

We helpen je graag!

Scroll naar boven