534 beoordelingen
5/5

hypotheek zwolle

Hypotheken

EEN HYPOTHEEK AFSLUITEN DIE BIJ JOU PAST

Goed financieel advies afgestemd op jouw situatie..

Als je overweegt een hypotheek te nemen, is het belangrijk om de juiste ondersteuning en advies te krijgen. Onze hypotheekadviseurs hebben jarenlange kennis van hypotheekverstrekkers, financiële planning en kennen de mogelijke valkuilen. Ons team kan je het beste advies geven voor jouw behoeften. We begrijpen dat hypotheekopties kunnen variëren, afhankelijk van je levensfase; we nemen de tijd om alle beschikbare oplossingen met je te bespreken voordat we je helpen de voor jou juiste hypotheekkeuze te maken. Onze hypotheekadviseurs in Zwolle staan klaar om je te helpen navigeren door deze grote stap in je leven.

Als beste beoordeeld
5/5

De reden waarom
reeds 2500+ klanten
je voor zijn gegaan.

Hypotheken afgesloten
0 +
Tevreden
0 %

De voordelen

van HOUSE2DAY MAKELAARS

Hypotheek.

Hypotheken zwolle

Daarom kies je voor House2Day Financieel advies

Reviews.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

5/5
Met dank aan de goede en fijne begeleiding en ondersteuning van Stefan hebben we ons eerste koophuis weten te bemachtigen. Altijd bereikbaar voor vragen en kort op de bal! Helemaal super.

J. van der Meulen
Aankoop
5/5
House2day heeft ons goed begeleid bij de aankoop van onze starterswoning. Na 2 maanden hebben we een woning aangekocht, met advies van Stefan. Communicatie en afstemming verloopt telefonisch of via WhatsApp soepel en snel.
Tobias
Aankoop
5/5
We zijn erg tevreden over de begeleiding van Stefan. Hij hield ons goed op de hoogte van alle stappen en was pro actief. Het advies wat we kregen was voor ons zeer waardevol.


Ingrid
Aankoop

Heb je ook nog een huis
die verkocht moet worden?
Vraag dan naar onze interessante
combi pakketten

Aankoopmakelaar.

DIVERSE HYPOTHEKEN

Wij zoeken naar de perfecte match

Er zijn verschillende hypotheekvormen beschikbaar om af te sluiten, en het type belastingaftrek dat gebruikt kan worden hangt af van het moment waarop de hypotheek werd afgesloten. Annuïteiten- of lineaire hypotheken konden in aanmerking komen voor belastingaftrek als ze vóór januari 2013 waren verkregen; na deze deadline konden er geen nieuwe meer worden uitgegeven. Huiseigenaren met deze bestaande hypotheken van vóór december 2012 hebben nog steeds toegang tot het aftrekken van rente van de belastingen, zelfs als hun plan momenteel via herfinancieringsopties de lening verplaatst.

makelaar zwolle

verkozen tot de beste Makelaar

Daar zijn we trots op!

HOUSE2DAY makelaars is meerdere jaren op rij verkozen tot de beste makelaar van Overijssel & Beste aankoopmakelaar van Zwolle! En hier zijn we uiteraard ontzettend trots op! Deze prijs word uitgereikt aan de makelaar met de hoogste klanttevredenheid, kortom een echte publieksprijs. We zijn onze opdrachtgevers dan ook erg dankbaar voor hun mooie beoordelingen en het vertrouwen in HOUSE2DAY!

We helpen je graag!

Scroll naar boven

benieuwd naar de waarde van je huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Gratis & vrijblijvend

De woningwaarde is de afgelopen tijd enorm gestegen. Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van jouw huis is? Vraag dan hier snel en gratis een waardebepaling aan.