fbpx

038 - 460 54 30

Je huis verkopen in Zwolle e.o.

Je zoekt een makelaar om je woning te verkopen. Iemand die je alles uit handen neemt en gaat voor maximaal resultaat. Die makelaar zijn wij, en we zullen vertellen waarom.

De voordelen

Van HOUSE2DAY Makelaars
Stefan makelaar zwolle

beter je huis verkopen

Het beste resultaat

Zoek je een traditionele makelaar die niks anders doet dan je woning op funda zetten? Dan zijn wij niet je makelaar. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen! Maar.. Heb je nog wel een makelaar nodig in deze verhitte woningmarkt? Niet persé om je huis te verkopen, maar wel om je huis voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen! Onze resultaten laten zien dat we er gemiddeld € 16.000,- meer uit halen. Tel uit je winst! We zijn niet voor niets 3x verkozen tot de beste makelaar!

DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH

0 %

sneller verkocht

0 %

boven de vraagprijs

0 %

tevredenheid

0 +

huizen verkocht

HUIS VERKOPEN IN ZWOLLE

Zoek je een traditionele makelaar die niks anders doet dan je woning op funda zetten? Dan zijn wij niet je makelaar. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen! Maar.. Heb je nog wel een makelaar nodig in deze verhitte woningmarkt? Niet persé om je huis te verkopen, maar wel om je huis voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen! Onze resultaten laten zien dat we er gemiddeld € 16.000,- meer uit halen. Tel uit je winst!

Waarom verkopen via HOUSE2DAY?

Staat jouw huis hier binnenkort ook tussen?

OOK DEZE HUIZEN SUCCESVOL VERKOCHT

Daar zijn we trots op!

Wat onze klanten zeggen

Stefan heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons appartement. We vonden het erg prettig dat we ook konden appen en dat we zelfs 's avonds nog konden bellen.

makelaarzwolle
Eric Munck
Verkoper
Op maandagochtend belden we naar house2day, dinsdag hadden we een bezichtiging met Stefan en dinsdagavond hadden we ons eerste huis gekocht! Wat een super snelle service! Stefan heeft ons goed geholpen bij de aankoop, en ons voorzien van goed advies.
cold, black and white, fashion
Mireille Konings
Aankoop klant
Na een fijn gesprek zijn we in zee gegaan met dit kantoor. Ons huis stond binnen een week op funda, en de daaropvolgende week al verkocht. We hebben een prettige samenwerking gehad, goed bereikbaar en enthousiaste mensen.
grandparents, love, married
Mevr. Miedema
Verkoper
5/5
5/5
beste makelaar zwolle
5/5
5/5
beste makelaar zwolle funda
gemiddelde beoordeling
9,9

Weten wat je huis waard is?

Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van je huis is? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op!

in 6 stappen je huis verkocht

1. Kennismaking & waardebepaling

We leren je graag kennen! Tijdens deze kennismaking bespreken we je wensen en vertellen we wat wij voor je kunnen betekenen. Een goed begin is het halve werk. We geven je advies middels een waardebepaling  en doen een uitgebreid vooronderzoek zodat we een realistische vraagprijs kunnen bepalen. Hiervan ontvang je een waarderapport.

2. Je hebt maar 1 eerste indruk!

De zoektocht naar een woning begint online. Daarom zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie. Mooie maar realistische foto’s, video en plattegronden. We willen de zoekers digitaal verleiden om bij jouw woning te komen kijken. Moet er nog wat styling aan te pas komen? Geen punt, regelen we.

3. Onze unieke marketingstrategie

Geen enkele makelaar doet wat wij doen. Dat is inderdaad een statement. Er is meer nodig dan alleen een woning op Funda zetten. Er zijn veel zoekers en wij willen alleen de “echte” kopers zien te vinden. Als je met de maximale opbrengst wil verkopen moet je alles uit de kast trekken. Dankzij onze speciale doelgroepmarketing via social media bereiken wij de juiste kopers voor jouw woning, en dat zien we terug in de resultaten!

4. Echte aandacht

Geen open huis waarbij 30 potentiële kopers zich langs elkaar moeten wurmen. Echte persoonlijke aandacht tijdens een bezichtiging. We plannen de kijkers wel achter elkaar, maar geven hen voldoende tijd om de woning in zich op te nemen. We maken ze enthousiast en denken mee. Kijkers moeten zich op hun gemak voelen. Wij maken van kijkers, kopers. 

5. Biedingen

Samen met jou maken we een plan van aanpak. Wat is de meest gunstige procedure voor een maximale opbrengst. Gaan we onderhandelen? Of laten we iedereen zijn beste voorstel uitbrengen? 

 

 

6. Gefeliciteerd! Verkocht!

Nadat we de juiste koper hebben gevonden gaan we aan de slag met het opmaken van de koopakte. Deze moet juridisch goed in elkaar zitten om misverstanden te voorkomen. Na het ondertekenen is het afwachten tot de dag van overdracht. Dan gaan we samen naar de notaris!

 

 

Wij hadden onze woning enige tijd te koop staan via een andere makelaar. Dit liep niet zoals wij voor ogen hadden. De bezichtigingen bleven wel komen, maar de communicatie was matig en verkoop bleef uit. Na een tijdje hebben wij het roer omgegooid en contact gezocht met Stefan. Hij hielp ons correct en zorgvuldig. Gaf ons aanwijzingen, zette in op marketing en netwerk en binnen korte tijd was er al een kopende partij. Alles is in korte tijd geregeld naar tevredenheid van alle betrokken partijen. Wij raden Stefan iedereen aan!

Verkoper Händellaan 52 Zwolle

Huis verkopen in Zwolle & omgeving

Ben jij op zoek naar een makelaar in Zwolle om je huis te verkopen? Zoek dan niet verder! House2Day makelaars is een modern, persoonlijk en actief makelaars kantoor. Tevens zijn we verkozen tot de beste makelaar in Zwolle. We begrijpen dat een huis verkopen spannend is. Juist daarom helpen wij je graag bij de verkoop van jouw woning in Zwolle. 

Hoe zorgen wij voor een succesvolle verkoop? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van marketing. Wij weten hoe we jouw woning online moeten aanprijzen voor het maximale resultaat. We trekken alles uit de kast om je woning online overal vindbaar te maken voor de juiste doelgroep. Want hoe meer kopers, des te hoger de koopprijs.

Dus zoek jij een makelaar in Zwolle om je huis te verkopen? Twijfel dan niet langer en vraag gratis een waardebepaling aan! Tot snel!


Heb je eerst
wat vragen? We helpen je graag!
huis verkopen zwolle
makelaarzwolle

Maximale opbrengst tegen minimale kosten? HOUSE2DAY Makelaars helpt jou bij het verkopen van je huis in Zwolle. Dankzij onze unieke werkwijze verkopen we beter!

Product In-Stock: InStock

Editor's Rating:
5
Scroll naar top

Ho, niet weggaan!

jij wil toch ook
de hoogste prijs voor je huis?

Was er iets onduidelijk?
Graag komen we bij je langs voor een gratis waardebepaling en adviesgesprek!

makelaar zwolle house2day