534 beoordelingen
5/5

de verkoop van je woning

Goed geregeld zonder zorgen!

VERKOOP.

JE HUIS VERKOPEN

Met de innovatieve aanpak van House2Day makelaars.

De hoogste opbrengst, de beste presentatie en volledige ontzorging. Is dit waar je naar op zoek bent? Kies dan voor de beste aanpak van HOUSE2DAY Makelaars. Met onze unieke werkwijze verkopen wij je huis sneller, beter en voor een hogere opbrengst. En dit alles tegen minimale kosten. Wat wil je nog meer?

Als beste beoordeeld
5/5

De reden waarom
reeds 2500+ klanten
je voor zijn gegaan.

huizen verkocht
0 +
Boven de vraagprijs
0 %

De voordelen

van HOUSE2DAY MAKELAARS

Verkoop.

huis verkopen zwolle

Daarom kies je voor House2Day Makelaars

Reviews.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

5/5
Stefan heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons appartement. We vonden het erg prettig dat we ook konden appen en dat we zelfs 's avonds nog konden bellen.
Eric Munck
Verkoper
5/5
Op maandagochtend belden we naar house2day, dinsdag hadden we een bezichtiging met Stefan en dinsdagavond hadden we ons eerste huis gekocht! Wat een super snelle service! Stefan heeft ons goed geholpen bij de aankoop, en ons voorzien van goed advies.
Mireille Konings
Aankoop
5/5
Na een fijn gesprek zijn we in zee gegaan met dit kantoor. Ons huis stond binnen een week op funda, en de daaropvolgende week al verkocht. We hebben een prettige samenwerking gehad, goed bereikbaar en enthousiaste mensen.
Mevr. Miedema
Verkoper
545 beoordelingen
5/5

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Stappenplan

Bij de verkoop van je woning.

1.
Kennismaking & waardebepaling

Tijdens deze kosteloze en vrijblijvende afspraak luisteren we graag naar je wensen en leggen we uit wat we voor je kunnen betekenen. Tevens ontvang je een advies over de waarde van je woning.

2.
Presentatie

Je maakt maar 1x een eerste indruk en deze moet perfect zijn! Daarom zorgen wij voor een aantrekkelijke presentatie om kopers enthousiast te maken.

3.
Marketing

We zijn makelaar & marketeers. Wij weten als geen ander hoe we jouw woning in de spotlights moeten zetten. Je woning komt op Funda en andere woningwebsites. Daarnaast adverteren we op social media.

4.
Bezichtigingen

We houden niet van open huizen, we laten graag potentiele kopers op hun gemak de woning zien. Persoonlijk en met aandacht. Dit resulteert in enthousiastere kopers.

5.
Biedingen

Samen met jou maken we een plan van aanpak. Wat is de meest gunstige procedure voor een maximale opbrengst, samen zullen we dit bespreken.

6.
Administratieve afhandeling

Nadat we de juiste koper hebben gevonden zullen we de koopakte opmaken en alles voor je regelen tot het inplannen van de afspraak met de notaris.

verkozen tot de beste makelaar

Daar zijn we trots op!

HOUSE2DAY Makelaars is meerdere jaren op rij verkozen tot de beste makelaar van Overijssel & Beste makelaar van Zwolle! En hier zijn we uiteraard ontzettend trots op! Deze prijs word uitgereikt aan de makelaar met de hoogste klanttevredenheid, kortom een echte publieksprijs. We zijn onze opdrachtgevers dan ook erg dankbaar voor hun mooie beoordelingen en het vertrouwen in HOUSE2DAY!

Wil je ook een woning verkopen? Schroom dan niet en maak gratis en vrijblijvend een afspraak!

We helpen je graag!

Scroll naar boven

benieuwd naar de waarde van je huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Gratis & vrijblijvend

De woningwaarde is de afgelopen tijd enorm gestegen. Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van jouw huis is? Vraag dan hier snel en gratis een waardebepaling aan.

kennismaken?

We plannen graag een kosteloze kennismaking en waardebepaling in. Zo weet je waar je financieel aan toe bent en vertellen we meer over het verkoopproces. 

Het is geheel kosteloos en vrijblijvend, waarom zou je het niet doen?