534 beoordelingen
5/5

De voordelen

Van HOUSE2DAY Makelaars Hasselt

Welkom bij HOUSE2DAY MAKELAARS HASSELT

Wij doen het net even anders!

We zijn jouw makelaar in HASSELTEen huis kopen of verkopen is best spannend, dat begrijpen wij. Daarom zoek je een makelaar die je hierbij helpt en alles uit de kast trekt. Wij doen dit alles net even anders. We zijn geen traditionele makelaar in Hasselt, maar een persoonlijke makelaar met passie voor mensen en huizen. Wat onderscheid ons? Onze kennis van marketing, actieve werkwijze en persoonlijk contact zowel in de avond als het weekend. We zijn niet voor niets de best beoordeelde makelaar van Overijssel!

5/5 uit 250+ reviews
5/5

Aangesloten bij:

funda makelaar zwolle
makelaarzwolle
de beste makelaar zwolle
makelaarzwolle
de beste makelaar in zwolle

MAKELAAR Hasselt

Zoek je een traditionele makelaar in Hasselt die niks anders doet dan je woning op funda zetten? Dan zijn wij niet je makelaar. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen! Maar.. Heb je nog wel een makelaar uit Hasselt nodig in deze verhitte woningmarkt? Niet persé om je huis te verkopen, maar wel om je huis voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen! Onze resultaten laten zien dat we er gemiddeld € 16.000,- meer uit halen. Tel uit je winst!

We zijn jouw makelaar in Hasselt!

HUIS VERKOPEN IN HASSELT

Dit is het juiste moment om je huis in Hasselt te verkopen? Er is heel veel vraag naar koopwoningen in Hasselt, en het aanbod is historisch laag. Kortom, wil jij de beste prijs voor je huis? Dan is dit het moment! Wij zorgen als makelaar in Hasselt dat je woning overal voor de juiste doelgroep te vinden is. We nemen je al het werk uit handen en gaan tot het uiterste om jouw woning goed te verkopen.

bespaar duizenden euro's!

besparing courtage makelaar hasselt
besparing courtage makelaar hasselt

Standaard makelaar

1,75%
 • Waardebepaling
 • Vraagprijs strategie
 • Opmeten woning ( nen2580 )
 • Schrijven verkooptekst
 • Juridisch onderzoek
 • Kadastraal onderzoek
 • Kadastraal onderzoek
 • Plaatsing Funda
 • Plaatsing 10 woningwebsites
 • Professionele fotografie
 • Fotografie en Video
 • Bezichtigingen
 • Onderhandeling
 • Administratieve afhandeling
 • Inspectie
 • Notariële overdracht
 • Nazorg

Daar zijn we trots op!

Wat onze klanten zeggen

Stefan heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons appartement. We vonden het erg prettig dat we ook konden appen en dat we zelfs 's avonds nog konden bellen.

makelaarzwolle
Eric Munck
Verkoper
Op maandagochtend belden we naar house2day, dinsdag hadden we een bezichtiging met Stefan en dinsdagavond hadden we ons eerste huis gekocht! Wat een super snelle service! Stefan heeft ons goed geholpen bij de aankoop, en ons voorzien van goed advies.
cold, black and white, fashion
Mireille Konings
Aankoop klant
Na een fijn gesprek zijn we in zee gegaan met dit kantoor. Ons huis stond binnen een week op funda, en de daaropvolgende week al verkocht. We hebben een prettige samenwerking gehad, goed bereikbaar en enthousiaste mensen.
grandparents, love, married
Mevr. Miedema
Verkoper
5/5
5/5
beste makelaar zwolle
5/5
5/5
beste makelaar zwolle funda
gemiddelde beoordeling
9,9

Gratis waardebepaling Hasselt

Wil jij weten wat de waarde van je woning in Hasselt is op dit moment? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan. Dan komen we bij je langs, bekijken je huis en dan krijg je van ons een waarderapport. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

WAT IS MIJN HUIS IN HASSELT WAARD?

Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van je huis in Hasselt op dit moment is? We komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling en een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we wat we voor je kunnen betekenen, wat de kosten zijn en ontvang je een waarderapport van je woning.

Weten wat je huis in Hasselt waard is?

Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van jouw huis op dit moment is?Vul dan onderstaand formulier in en dan komen we geheel gratis en vrijblijvend bij je langs!

als eerst op de hoogte

van het nieuwe aanbod

makelaar zwolle house2day funda

Beste makelaar hasselt

Daar zijn we trots op!

HOUSE2DAY Makelaars is meerdere jaren op rij verkozen tot de beste makelaar van Overijssel & Beste makelaar van Hasselt! En hier zijn we uiteraard ontzettend trots op! Deze prijs word uitgereikt aan de makelaar met de hoogste klanttevredenheid, kortom een echte publieksprijs. We zijn onze opdrachtgevers dan ook erg dankbaar voor hun mooie beoordelingen en het vertrouwen in HOUSE2DAY!

Wil je ook een woning verkopen? Schroom dan niet en maak gratis en vrijblijvend een afspraak!

beste makelaar zwolle

Ons team

Aangenaam kennis te maken!

Scroll naar boven