534 beoordelingen
5/5

Wij zijn jouw makelaar in Assendorp

Wil jij je huis verkopen in Assendorp? Zoek je een makelaar die de wijk kent? Weet hoe hij de juiste kopers weet te vinden voor de karakteristieke huizen in Assendorp.

De voordelen

van dé makelaar in Assendorp
5/5
5/5
5/5
5/5
9,6

Makelaar assendorp - huis verkopen in Assendorp

Jij wil een makelaar met kennis van de wijk

En dat zijn wij!

Assendorp kenmerkt zich door de karakteristieke woningen, de smalle straatjes en de gezellige Assendorperstraat met een ruime keuze aan leuke kleine winkeltjes. Wij zijn als makelaar niet voor niets gespecialiseerd in Assendorp. Wij hebben een voorliefde voor de bouwstijl in Assendorp, de levendigheid en het karakter van deze wijk. Kortom wij zijn de aangewezen makelaar in Assendorp.

Huis verkopen in Assendorp

De huizen in Assendorp zijn razend populair. En dat is niet zonder reden. De korte afstand tot de binnenstad, de sfeervolle straatjes en het karakter van de huizen trekt veel mensen aan. Er staan dan ook veel verschillende huizen in Assendorp. Het meerendeel is ouder dan 1930. Het is dan ook van belang dat een makelaar de wijk Assendorp kent en wat er komt kijken bij deze woningen.

makelaar assendorp
makelaar assendorp

Assendorp

De wijk assendorp staat met name bekend om de straatjes met vooroorlogse woningen en markante gebouwen zoals de St. Jozefkerk, het Dominicanenklooster en de oude ambachtschool. Assendorp heeft sinds kort ook nieuwbouw op de plek van het voormalige ziekenhuis Weezenlanden.

In assendorp kan iedereen zich thuisvoelen, studenten, ouderen, gezinnen en jonge stellen. Assendorp is een gemêleerde wijk met diverse inwoners. Dat maakt de wijk juist zo gezellig!

Assendorp heeft meerdere leuke plekken waar mensen samenkomen zoals in Park eekhout, Wijkcentrum de Enk en het Assendorperplein.

Assendorp is samengesteld uit de buurten Nieuw-Assendorp, Oud-Assendorp, Pierik, Stationsbuurt, Hanzeland en Wezenlanden. Dwars door de wijk loopt de gezellige Assendorperstraat met diverse kleine winkels.

DE CIJFERS SPREKEN VOOR ZICH

0

huizen in Assendorp verkocht

0 %

Binnen 1 maand

0 %

tevredenheid

Neem contact met ons op

aankoopmakelaar zwolle
makelaarzwolle

Zoek jij de beste makelaar in Assendorp om jouw huis te verkopen? ✔️ gespecialiseerd in Assendorp ✔️ lage kosten ✔️ makelaar assendorp

Product op voorraad: InStock

Waardering redacteur:
5
Scroll naar boven