534 beoordelingen
5/5

Win jij straks de staatsloterij? Dan kan jij deze miljoenenvilla's in regio zwolle kopen!

654x bekeken
makelaar zwolle house2day

Ten passeweg 5 't Harde

Mocht jij de oudejaarsloterij winnen, dan kan je hierin je hele familie kwijt! Met maar liefst 1100m2 heb je aan ruimte geen gebrek. Daarnaast zit je zo op de snelweg met je nieuwe Ferrari om eens goed gas te geven. Met 15 minuten ben je ook zo in Zwolle.

makelaarzwolle
makelaarzwolle

Dorperveldweg 1-3 Epe

Wandelen in je eigen bos? Je hebt hier je eigen NSW landgoed met maar liefst ruim 50.000m2 grond! Het landhuis is gebouwd in 1936 en klassiek ingericht. Daarnaast heb je nog een stal, guesthouse en diverse bijgebouwen. Voldoende ruimte dus!

Als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod?

Zuiderkerkstraat 2 Zwolle

Heb jij liever een echte stadsvilla in de binnenstad van Zwolle? `Dan is deze verbouwde stadswoning wat voor jou. Je moet geen liefhebber van tuinieren zijn want de tuin is slechts 25m2..

makelaarzwolle
makelaarzwolle

Walstraat 56 Zwolle

Een echte stadse woning in hartje Zwolle. Modern, stijlvol en met een hele fijne grote tuin. Met 256m2 woonoppervlak heb je meer dan genoeg leefruimte. Meestal zit je toch lekker op het terras om de hoek! 

Zelf nog een huis te verkopen?
vraag een gratis waardebepaling aan

Commissieweg 40 de Wijk

Wil jij echt op stand wonen? Dat kan in dit vrijstaande landhuis uit  1820. De wijk is een leuk dorpje in een prachtige groene omgeving. 

makelaarzwolle

Wij zijn house2day

Wij zijn House2Day Makelaars! Een familiebedrijf van makelaars en woningmarketeers. Heb je vragen of kunnen we je helpen bij de verkoop of aankoop van een woning? Schroom dan niet en maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak.


Stefan J. Zielman

Directeur & Makelaar

makelaar zwolle house2day
Scroll naar boven

benieuwd naar de waarde van je huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Gratis & vrijblijvend

De woningwaarde is de afgelopen tijd enorm gestegen. Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van jouw huis is? Vraag dan hier snel en gratis een waardebepaling aan.