534 beoordelingen
5/5

Deze zwolse makelaar staat in top 3 van nederland

467x bekeken
beste makelaar zwolle

Geweldig nieuws uit makelaarsland! House2Day Makelaars uit Zwolle is winnaar van de award Beste Makelaar van Overijssel én nummer drie Beste Makelaar van Nederland. Tijd voor een feestje! 

 

Wie bepaalt de beste makelaar? Iedereen kan via de website ‘Wie is de beste makelaar’ hun makelaar beoordelen. Uit deze beoordelingen komt jaarlijks een gemiddelde score en dan is het de hoogste tijd om de awards uit te delen. 

Wij kunnen trots zijn op House2Day Makelaars uit Zwolle. Met een gemiddelde beoordelingscijfer van 9,968 staan zij op de derde plek van Nederland! Met zo’n hoge score verdienen ze ook de award Beste Makelaar van Overijssel. Goed bezig!

Bekijk het originele bericht op https://indebuurt.nl/zwolle/nieuws/deze-zwolse-makelaar-staat-in-de-top-3-van-nederland~20029/

Als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod?

Wij zijn house2day

Wij zijn House2Day Makelaars! Een familiebedrijf van makelaars en woningmarketeers. Heb je vragen of kunnen we je helpen bij de verkoop of aankoop van een woning? Schroom dan niet en maak kosteloos en vrijblijvend een afspraak.


Stefan J. Zielman

Directeur & Makelaar

makelaar zwolle house2day
Scroll naar boven