534 beoordelingen
5/5

vertrouwd een huis kopen, verkopen of verhuren

De voordelen

Van HOUSE2DAY Makelaars

Welkom bij HOUSE2DAY MAKELAARS
zwolle

Wij doen het net even anders!

We zijn jouw makelaar in Zwolle, Zwartewaterland & omgeving! Een huis kopen of verkopen is best spannend, dat begrijpen wij. Daarom zoek je een makelaar die je hierbij helpt en alles uit de kast trekt. Wij doen dit alles net even anders. We zijn geen traditionele makelaar in Zwolle, maar een persoonlijke makelaar met passie voor mensen en huizen. Wat onderscheid ons? Onze kennis van marketing, actieve werkwijze en persoonlijk contact zowel in de avond als het weekend. We zijn niet voor niets de best beoordeelde makelaar van Overijssel!

5/5 uit 250+ reviews
5/5

Aangesloten bij:

makelaarzwolle
makelaarzwolle
makelaarzwolle
makelaarzwolle
makelaarzwolle

makelaar zwolle

We verkopen beter

Zoek je een traditionele makelaar die niks anders doet dan je woning op funda zetten? Dan zijn wij niet je makelaar. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen! Maar.. Heb je nog wel een makelaar nodig in deze verhitte woningmarkt? Niet persé om je huis te verkopen, maar wel om je huis voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen! Onze resultaten laten zien dat we er gemiddeld € 16.000,- meer uit halen. Tel uit je winst!

Aankoopmakelaar Zwolle

Wij vinden jouw droomhuis

Vis je telkens achter het net? Weet je niet wat je moet bieden? Vergroot je kans met een aankoopmakelaar in Zwolle tot wel 3x! Wij helpen je bij het vinden en aankopen van een huis in Zwolle & omgeving. Tegen lage kosten vergoot jij je kans op een huis, en voorkom je dat je veel teveel betaald. Wat houd je nog tegen?

Daar zijn we trots op!

Wat onze klanten zeggen

Stefan heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons appartement. We vonden het erg prettig dat we ook konden appen en dat we zelfs 's avonds nog konden bellen.

makelaarzwolle
Eric Munck
Verkoper
Op maandagochtend belden we naar house2day, dinsdag hadden we een bezichtiging met Stefan en dinsdagavond hadden we ons eerste huis gekocht! Wat een super snelle service! Stefan heeft ons goed geholpen bij de aankoop, en ons voorzien van goed advies.
makelaarzwolle
Mireille Konings
Aankoop klant
Na een fijn gesprek zijn we in zee gegaan met dit kantoor. Ons huis stond binnen een week op funda, en de daaropvolgende week al verkocht. We hebben een prettige samenwerking gehad, goed bereikbaar en enthousiaste mensen.
makelaarzwolle
Mevr. Miedema
Verkoper
5/5
5/5
makelaarzwolle
5/5
5/5
makelaarzwolle
gemiddelde beoordeling
9,9

Weten wat je huis waard is?

Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van je huis is? Vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan. Vul hieronder je gegevens in en we nemen contact met je op!

OOK DEZE HUIZEN SUCCESVOL VERKOCHT

Staat jouw huis hier binnenkort ook tussen?

ONS WERKGEBIED

  • ZWOLLE
  • HATTEM
  • EPE
  • HEERDE
  • ZWARTEWATERLAND
  • WEZEP
  • DALFSEN
  • KAMPEN
  • NIEUWLEUSEN
  • EN OMGEVING VAN DEZE

ALS EERSTE OP DE HOOGTE

van het nieuwe woningaanbod

Ons nieuwe aanbod

Ons team

Aangenaam kennis te maken!

Daar zijn we trots op!

HOUSE2DAY Makelaars is meerdere jaren op rij verkozen tot de beste makelaar van Overijssel & Beste makelaar van Zwolle! En hier zijn we uiteraard ontzettend trots op! Deze prijs word uitgereikt aan de makelaar met de hoogste klanttevredenheid, kortom een echte publieksprijs. We zijn onze opdrachtgevers dan ook erg dankbaar voor hun mooie beoordelingen en het vertrouwen in HOUSE2DAY!

Wil je ook een woning verkopen? Schroom dan niet en maak gratis en vrijblijvend een afspraak!

beste makelaar zwolle
Scroll naar boven