534 beoordelingen
5/5

Dé nieuwe makelaar in Meppel

HOUSE2DAY MAKELAAR MEPPEL

Wil jij een huis verkopen in Meppel e.o.? Dan zijn wij dé nieuwe makelaar in Meppel! We kennen de woningmarkt in Meppel op ons duimpje en helpen jou ook graag bij de aankoop of verkoop van een huis in Meppel.

Voordelig, actief en vernieuwend!

De voordelen

van HOUSE2DAY MAKELAARS Meppel
5/5
5/5
5/5
5/5
9,6

Huis verkopen in MEPPEL

succesvol je huis verkopen

Dé makelaar in Meppel

Een huis verkopen in Meppel

We zijn nu ook actief als makelaar in Meppel en omgeving! 

Na jarenlange ervaring op de woningmarkt in Zwolle e.o. hebben we ons werkgebied uitgebreid naar Meppel! Onze makelaar heeft jarenlang in Meppel gewoont & gewerkt en kent de stad dan ook op z’n duimpje! Wil jij dus ook gebruik maken van onze diensten als makelaar in Meppel? En ben je benieuwd waarom we zijn verkozen tot de beste makelaar in Overijssel? Maak dan gratis een afspraak!

Gratis waardebepaling in meppel

Het verkopen van een huis in Meppel begint met het bepalen van de juiste waarde van je woning. Onze makelaar komt gratis en vrijblijvend bij je langs voor een kennismakingsgesprek en gratis waardebepaling. Zo weet jij precies waar je aan toe bent!

makelaar zwolle
makelaar meppel

aankoopmakelaar meppel

Wil je ook hulp bij de aankoop van een huis in Meppel? Ook daar kunnen we je bij helpen. In deze verhitte woningmarkt is het erg lastig voor jou als woningzoeker om een geschikt huis te vinden, laat staan om een goede inschatting te maken van wat je moet bieden. Kies daarom voor onze aankoopmakelaar in Meppel om jou te helpen bij de aankoop van een huis in Meppel.

makelaar meppel

Meppel is een stad in de gemeente Drenthe en staat bekend om zijn gezellige binnenstad, vele sportfacaliteiten en goede bereikbaarheid. Meppel is een relatief kleine stad maar kent toch een heel aantal bezienswaardigheden;

  • de grote kerk
  • watertoren
  • molen de weert
  • molen de vlijt
  • De historische binnenstad
  • Schouwburg Ogterop
makelaar meppel

Neem contact met ons op

Scroll naar boven