534 beoordelingen
5/5

MAKELAAR IN HATTEM NODIG?

De voordelen

Van HOUSE2DAY Makelaars HATTEM

Welkom bij HOUSE2DAY MAKELAARS HATTEM

Wij doen het net even anders!

We zijn jouw makelaar in HATTEMEen huis kopen of verkopen is best spannend, dat begrijpen wij. Daarom zoek je een makelaar in Hattem die je hierbij helpt en alles uit de kast trekt. Wij doen dit alles net even anders. We zijn geen traditionele makelaar in Hattem, maar een persoonlijke makelaar met passie voor mensen en huizen. Wat onderscheid ons? Onze kennis van marketing, actieve werkwijze en persoonlijk contact zowel in de avond als het weekend. We zijn niet voor niets de best beoordeelde makelaar van Overijssel!

5/5 uit 250+ reviews
5/5

Aangesloten bij:

funda makelaar zwolle
makelaarzwolle
de beste makelaar zwolle
makelaarzwolle
de beste makelaar in zwolle

MAKELAAR Hattem

Zoek je een traditionele makelaar in Hattem die niks anders doet dan je woning op funda zetten? Dan zijn wij niet je makelaar. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen! Maar.. Heb je nog wel een makelaar uit Hattem nodig in deze verhitte woningmarkt? Niet persé om je huis te verkopen, maar wel om je huis voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen! Onze resultaten laten zien dat we er gemiddeld € 16.000,- meer uit halen. Tel uit je winst!

We zijn jouw makelaar in Hattem!

HUIS VERKOPEN IN HATTEM

Dit is het juiste moment om je huis in Hattem te verkopen? Er is heel veel vraag naar koopwoningen in Hattem, en het aanbod is historisch laag. Kortom, wil jij de beste prijs voor je huis? Dan is dit het moment! Wij zorgen als makelaar in Hattem dat je woning overal voor de juiste doelgroep te vinden is. We nemen je al het werk uit handen en gaan tot het uiterste om jouw woning goed te verkopen.

Daar zijn we trots op!

Wat onze klanten zeggen

Stefan heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons appartement. We vonden het erg prettig dat we ook konden appen en dat we zelfs 's avonds nog konden bellen.

makelaarzwolle
Eric Munck
Verkoper
Op maandagochtend belden we naar house2day, dinsdag hadden we een bezichtiging met Stefan en dinsdagavond hadden we ons eerste huis gekocht! Wat een super snelle service! Stefan heeft ons goed geholpen bij de aankoop, en ons voorzien van goed advies.
cold, black and white, fashion
Mireille Konings
Aankoop klant
Na een fijn gesprek zijn we in zee gegaan met dit kantoor. Ons huis stond binnen een week op funda, en de daaropvolgende week al verkocht. We hebben een prettige samenwerking gehad, goed bereikbaar en enthousiaste mensen.
grandparents, love, married
Mevr. Miedema
Verkoper
5/5
5/5
beste makelaar zwolle
5/5
5/5
beste makelaar zwolle funda
gemiddelde beoordeling
9,9

Gratis waardebepaling HATTEM

Wil jij weten wat de waarde van je woning in Hattem is op dit moment? Vraag dan nu geheel gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan. Dan komen we bij je langs, bekijken je huis en dan krijg je van ons een waarderapport. Zo weet je precies waar je aan toe bent!

WAT IS MIJN HUIS IN HATTEM WAARD?

Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van je huis in Hattem op dit moment is? We komen graag bij je langs voor een gratis waardebepaling en een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen we wat we voor je kunnen betekenen, wat de kosten zijn en ontvang je een waarderapport van je woning.

Weten wat je huis in HATTEM waard is?

Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van jouw huis op dit moment is? Vul dan onderstaand formulier in en dan komen we geheel gratis en vrijblijvend bij je langs!

OOK DEZE HUIZEN SUCCESVOL VERKOCHT

Staat jouw huis hier binnenkort ook tussen?

als eerst op de hoogte

van het nieuwe aanbod

makelaar zwolle house2day funda

Beste makelaar HATTEM

Daar zijn we trots op!

HOUSE2DAY Makelaars is meerdere jaren op rij verkozen tot de beste makelaar van Overijssel & Beste makelaar van Hattem! En hier zijn we uiteraard ontzettend trots op! Deze prijs word uitgereikt aan de makelaar met de hoogste klanttevredenheid, kortom een echte publieksprijs. We zijn onze opdrachtgevers dan ook erg dankbaar voor hun mooie beoordelingen en het vertrouwen in HOUSE2DAY!

Wil je ook een woning verkopen? Schroom dan niet en maak gratis en vrijblijvend een afspraak!

beste makelaar zwolle

Ons team

Aangenaam kennis te maken!

Scroll naar boven