fbpx

038 - 460 54 30

Bereken nu:

Je geschatte woningwaarde
binnen 1 minuut?

De voordelen

Van HOUSE2DAY Makelaars
Onze klanten zeggen
Uitstekend
5/5
5 uit 5 op basis van 250+ reviews

Welkom bij HOUSE2DAY MAKELAARS
zwolle

Een familiebedrijf met passie voor mensen en huizen

We zijn jouw makelaar in Zwolle, Zwartewaterland & omgeving! Een huis kopen of verkopen is best spannend, dat begrijpen wij. Daarom zoek je een makelaar die je hierbij helpt en alles uit de kast trekt. Wij doen dit alles net even anders. We zijn geen traditionele makelaar in Zwolle, maar een persoonlijke makelaar met passie voor mensen en huizen. Wat onderscheid ons? Onze kennis van marketing, actieve werkwijze en persoonlijk contact zowel in de avond als het weekend. We zijn niet voor niets de best beoordeelde makelaar van Overijssel!

5/5 uit 250+ reviews
5/5

Aangesloten bij:

funda makelaar zwolle
makelaarzwolle
de beste makelaar zwolle
makelaarzwolle
de beste makelaar in zwolle

makelaar zwolle

We verkopen beter

Zoek je een traditionele makelaar die niks anders doet dan je woning op funda zetten? Dan zijn wij niet je makelaar. Wij trekken alles uit de kast om jouw woning voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen! Maar.. Heb je nog wel een makelaar nodig in deze verhitte woningmarkt? Niet persé om je huis te verkopen, maar wel om je huis voor de beste prijs en voorwaarden te verkopen! Onze resultaten laten zien dat we er gemiddeld € 16.000,- meer uit halen. Tel uit je winst!

Aankoopmakelaar Zwolle

Wij vinden jouw droomhuis

Vis je telkens achter het net? Weet je niet wat je moet bieden? Vergroot je kans met een aankoopmakelaar in Zwolle tot wel 3x! Wij helpen je bij het vinden en aankopen van een huis in Zwolle & omgeving. Tegen lage kosten vergoot jij je kans op een huis, en voorkom je dat je veel teveel betaald. Wat houd je nog tegen?

Daar zijn we trots op!

Wat onze klanten zeggen

Stefan heeft ons ontzettend goed geholpen bij de verkoop van ons appartement. We vonden het erg prettig dat we ook konden appen en dat we zelfs 's avonds nog konden bellen.

Eric Munck
Verkoper
Op maandagochtend belden we naar house2day, dinsdag hadden we een bezichtiging met Stefan en dinsdagavond hadden we ons eerste huis gekocht! Wat een super snelle service! Stefan heeft ons goed geholpen bij de aankoop, en ons voorzien van goed advies.
cold, black and white, fashion
Mireille Konings
Aankoop klant
Na een fijn gesprek zijn we in zee gegaan met dit kantoor. Ons huis stond binnen een week op funda, en de daaropvolgende week al verkocht. We hebben een prettige samenwerking gehad, goed bereikbaar en enthousiaste mensen.
grandparents, love, married
Mevr. Miedema
Verkoper
5/5
5/5
beste makelaar zwolle
5/5
5/5
beste makelaar zwolle funda
gemiddelde beoordeling
9,9
waardebepaling

Weten wat je huis waard is?

OOK DEZE HUIZEN SUCCESVOL VERKOCHT

Staat jouw huis hier binnenkort ook tussen?

ALS EERSTE OP DE HOOGTE

van het nieuwe woningaanbod

Daar zijn we trots op!

HOUSE2DAY Makelaars is meerdere jaren op rij verkozen tot de beste makelaar van Overijssel & Beste makelaar van Zwolle! En hier zijn we uiteraard ontzettend trots op! Deze prijs word uitgereikt aan de makelaar met de hoogste klanttevredenheid, kortom een echte publieksprijs. We zijn onze opdrachtgevers dan ook erg dankbaar voor hun mooie beoordelingen en het vertrouwen in HOUSE2DAY!

Wil je ook een woning verkopen? Schroom dan niet en maak gratis en vrijblijvend een afspraak!

beste makelaar zwolle
Scroll naar top

benieuwd naar de waarde van je huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Gratis & vrijblijvend

De woningwaarde is de afgelopen tijd enorm gestegen. Heb je verkoopplannen en wil je weten wat de waarde van jouw huis is? Vraag dan hier snel en gratis een waardebepaling aan.

Ho, niet weggaan!

we helpen je graag!
Wil je persoonlijk advies?

Was er iets onduidelijk?
Graag komen we bij je langs voor een gratis waardebepaling en adviesgesprek!